search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Το ΚΑΤ διαψεύδει την ΠΟΕΔΗΝ: Δεν αποκλείστηκε το νοσοκομείο και δεν αναβλήθηκαν χειρουργεία

08.01.2019 17:32
Συναγερμός στο ΚΑΤ: Θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας – Κλείνουν χειρουργικές αίθουσες - Media

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ δεν είναι αποκλεισμένο με 15 πόντους χιόνι, ούτε αναβλήθηκαν χειρουργεία. Η πρόσβαση στο νοσοκομείο είναι ελεύθερη από όλες τις πύλες εισόδου και εφημερεύει από το πρωί και συνεχόμενα όπως πάντα, χωρίς προβλήματα.

Τα παραπάνω αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ, απαντώντας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία ανέφερε ότι «το νοσοκομείο ΚΑΤ είναι αποκλεισμένο με 15-20 πόντους χιόνι όλος ο εσωτερικός περιβάλλοντας χώρος. Η διοίκηση και η Περιφέρεια δεν φρόντισαν, αν και γνώριζαν, να μείνει ανοικτό το νοσοκομείο με την προμήθεια και ρίψη αλατιού». Στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνεται ότι «σήμερα ήταν αδύνατη η πρόσβαση πολλών ασθενών και αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία».

Η Ομοσπονδία αναφέρεται και στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ, τονίζοντας ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25