01/06/2020 05:07:36

Το ΚΑΤ διαψεύδει την ΠΟΕΔΗΝ: Δεν αποκλείστηκε το νοσοκομείο και δεν αναβλήθηκαν χειρουργεία

Το ΚΑΤ διαψεύδει την ΠΟΕΔΗΝ: Δεν αποκλείστηκε το νοσοκομείο και δεν αναβλήθηκαν χειρουργεία - Media

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ δεν είναι αποκλεισμένο με 15 πόντους χιόνι, ούτε αναβλήθηκαν χειρουργεία. Η πρόσβαση στο νοσοκομείο είναι ελεύθερη από όλες τις πύλες εισόδου και εφημερεύει από το πρωί και συνεχόμενα όπως πάντα, χωρίς προβλήματα.

Τα παραπάνω αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ, απαντώντας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία ανέφερε ότι «το νοσοκομείο ΚΑΤ είναι αποκλεισμένο με 15-20 πόντους χιόνι όλος ο εσωτερικός περιβάλλοντας χώρος. Η διοίκηση και η Περιφέρεια δεν φρόντισαν, αν και γνώριζαν, να μείνει ανοικτό το νοσοκομείο με την προμήθεια και ρίψη αλατιού». Στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνεται ότι «σήμερα ήταν αδύνατη η πρόσβαση πολλών ασθενών και αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία».

Η Ομοσπονδία αναφέρεται και στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ, τονίζοντας ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.