search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:05
MENU CLOSE

«Δηλητηριώδης» Σκουρλέτης: «Πρόβλημα» ο Καμμένος (Video)

08.01.2019 19:05
Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να γίνει ένα κόμμα της Κεντροαριστεράς - Media
 
«Είχαμε μάθει να ζούμε με δηλώσεις από τον κ. Καμμένο εδώ και έναν χρόνο για τη συμφωνία των Πρεσπών, πολλές φορές αντιφατικές μεταξύ τους. Αυτό δεν ήταν ωφέλιμο για την κυβέρνηση, καθώς αυτή η πρακτική κατασπατάλησε ένα πολιτικό κεφάλαιο. Είναι συνεπώς ένα πρόβλημα» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, «όσα αναφέρονται περί αποστασίας είναι άστοχα, διότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές των ΑΝΕΛ συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή σε μια συγκυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό που απασχολεί τον πολύ κόσμο είναι η πορεία της χώρας. Αυτόν τον τελευταίο χρόνο έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε όπως η άνοδος του κατώτατου μισθού ή ένα πακέτο μέτρων ενίσχυσης των πιο αδύναμων. Υπάρχει ένα περιθώριο συνύπαρξης, όπως υπήρχε μέχρι τώρα. Όποιας αναλαμβάνει να κόψει την πορεία αυτής της κυβέρνησης αναλαμβάνει και μια μεγάλη ευθύνη. Τα πράγματα ήταν σαφή από την αρχή,. Σαφής και η δική μας θέση, σαφείς και οι θέσεις του κ. Καμμένου».
 
«Δεν χωρούν στον δημόσιο διάλογο τα περί «αποστασίας», τα οποία έθιξαν, όπως οι ίδιοι είπαν, στελέχη και των ΑΝΕΛ», είπε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ τόνισε ότι υπάρχει η πλειοψηφία των 151 βουλευτών για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, προσθέτοντας ότι «υπάρχει η απαιτούμενη εκείνη κυβερνητική πλειοψηφία – και χωρίς τους ΑΝΕΛ – για να ολοκληρώσει αυτή η Κυβέρνηση το έργο της». Απαντώντας στις αιτιάσεις της ΝΔ, ο κ. Σκουρλέτης προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για να φανεί αν υπάρχει ή όχι αυτή η πλειοψηφία.
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:03