search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Επιβεβαιώνει το Μαξίμου το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου την Παρασκευή

08.01.2019 20:03
Επιβεβαιώνει το Μαξίμου το ραντεβού Τσίπρα - Καμμένου την Παρασκευή  - Media

Για την Παρασκευή έκλεισε τελικά το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τις οποίες επιβεβαιώνει το Μαξίμου. Εν τω μεταξύ ο Πάνος Καμμένος μεταθέτει επίσης για την Παρασκευή την αρχικώς προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη στο δελτίου του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, ώστε αυτή να γίνει μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Προς το παρόν λήγει το θρίλερ για τη συνάντηση καθώς κατά τη διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν δημοσιεύματα και έντονη φημολογία για πραγματοποίηση του τετ α τετ εντός της ημέρας και αμέσως μετά την επιστροφή Καμμένου από το Ντουμπάι. Φήμες που πάντως το Μαξίμου διέψευδε σταθερά.

Αύριο, υπενθυμίζεται συνεδριάζει στις 10 το πρωί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και στη συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών και όλοι ν’ ανοίξουν τα χαρτιά τους. Πιθανόν είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να δώσει μια πρώτη γεύση των επόμενων κινήσεών του.

Το απόγευμα στο δελτίο ειδήσεων του Open και στην Έλλη Στάη απαντήσεις για τα όσα συμβαίνουν, το πιθανό “διαζύγιο” της συγκυβέρνησης και τα σενάρια από εκεί και πέρα θα δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45