search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Ανατροπή: Συνεχίζουν οριστικά μαζί ΑΕΚ και Μπακασέτας!

08.01.2019 20:51
Ανατροπή: Συνεχίζουν οριστικά μαζί ΑΕΚ και Μπακασέτας! - Media

 

Ολοκληρώθηκε η ανατροπή στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν μόνο οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του 25χρονου με την ΑΕΚ.

Ολική ανατροπή με τον Τάσο Μπακασέτα. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να «σφραγιστεί» η συμφωνία.

Στις καθοριστικές επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα ο «πάγος» έσπασε και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία ώστε να συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα, το τελικό ραντεβού έγινε πριν από λίγο όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης συμφώνησε με τον ατζέντη του παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μπακασέτα, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ομάδας για αυτόν τον λόγο από τα τέλη του περασμένου Νοέμβριου μαζί με τους Λαμπρόπουλο και Σιμόες, έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Πλέον ο παίκτης «ενεργοποιείται» και πάλι ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της νέας του συμφωνίας με την «Ένωση» στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17