search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ

09.01.2019 10:01
Σερβία: Χειροπέδες στον Πρίγιοβιτς – «Έσπασε» την καραντίνα με ακόμη δυο άτομα - Media

 

Η συνάντηση Ιβάν Σαββίδη- Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έγινε χθες και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ αλλά η μεταγραφή του Σέρβου φορ στην Αλ Ιτιχάντ πρέπει να θεωρείται τετελεσμένη. Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν αφού ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αποδεχτεί την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την μετακίνηση του διεθνή επιθετικού του στην Σαουδική Αραβία.

Ακόμα και με την προϋπόθεση των τεσσάρων ισόποσων δόσεων των 2,5 εκ. ευρώ ως το τέλος της σεζόν, δηλαδή ως το τέλος Ιουνίου του χρόνου αυτού.

Ο παίκτης που δεν θέλει να αφήσει την εξαιρετική αυτή οικονομική πρόταση πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε στα όσα του πρότειναν οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ. Απομένει πλέον η ανακοίνωση της μιάς ή και των δυο πλευρών για να ολοκληρωθεί μια σημαντική σε ύψος μεταγραφή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45