search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:14
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ

09.01.2019 12:07
Ανακοίνωση από ΑΝΕΛ για το περιστατικό μεταξύ Καμμένου - Μαρινάκη στη Μήλο - Media

 

Αναβολή πήρε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λίγο πριν τις δύο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ παρεβρέθη στη συζήτηση για την υπόθεση των F-16.

Επίσημη δικαιολογία ήταν οι υποχρεώσεις του Πάνου Καμμένου, ωστόσο είναι φανερό ότι στο μικρό συγκυβερνών κόμμα επικρατεί πολύ βαρύ κλίμα και η συζήτηση στη Βουλή παρείχε το τέλειο άλλοθι για την αναβολή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία κινδύνευε να εξελιχθεί σε φιάσκο μετά τις παλινωδίες και της προανγγελθείσες απουσίες βουλευτών και στελεχών

Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης δήλωσαν απόντες, καθώς η πρώτη βρίσκεται στο Τορόνο, ενώ ο δεύτερος δε μπόρεσε να φτάσει στην Αθήνα από την επαρχία, όπου και βρίσκεται με επίσημη αιτιολόγηση ότι… «χάλασε το αυτοκίνητό του».

Η Έλενα Κουντουρά δεν έχει επισήμως μιλήσει για το τι θα κάνει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αν χρειαστεί.

Από την άλλη ο κ. Κόκκαλης έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεδριάσει μόνο η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:12