search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Έγλειφε επί 3 ώρες το κουδούνι εξώπορτας (Video)

09.01.2019 13:41
Έγλειφε επί 3 ώρες το κουδούνι εξώπορτας (Video) - Media

 

Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε άνδρα να γλείφει το σύστημα ενδοεπικοινωνίας ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια για ώρες.

Το βίντεο δείχνει τον 33χρονο Ρομπέρτο Αρόγιο να πλησιάζει στη βεράντα του σπιτιού τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προτού ξεκινήσει τη συνεδρία μαραθωνίου ενδοσυνεννόησης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας εμφανίστηκε στην κάμερα πολλές φορές κατά το διάστημα από τις 2.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 5.00.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Sylvia Dungan, δήλωσε στο KION546.com ότι δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή του συμβάντος, αλλά τα παιδιά της ήταν. Ενημερώθηκαν από το σύστημα επιτήρησης όταν εντοπίστηκε κίνηση κοντά στην μπροστινή πόρτα.

Είπε ότι δημοσίευσε το βίντεο στα social media σε μια προσπάθεια να ειδοποιήσει την τοπική κοινότητα, ειδικά τους γείτονες που έχουν μικρά παιδιά.

Η αστυνομία κατόρθωσε να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος κατηγορείται επίσης ότι κλέβει καλώδια επέκτασης που ενεργοποιούν χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, αφού οι αρχές τον αναγνώρισαν. Η υπόθεση έχει πλέον παραπεμφθεί στο εισαγγελέα.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για επιδρομή, κλοπή και την καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33