search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Γαλλία: Χάθηκε το στίγμα Mirage – Φόβοι για συντριβή

09.01.2019 14:39
Συναγερμός στη Γαλλία: Χάθηκε το στίγμα Mirage - Φόβοι για συντριβή - Media
 
Συναγερμός έχει σημάνει στην γαλλική πολεμική αεροπορία καθώς το στίγμα μαχητικού αεροσκάφους Mirage-2000 χάθηκε από τα ραντάρ, σε ορεινή περιοχή στα ανατολικά της χώρας
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το στίγμα του Mirage-2000 χάθηκε από τα ραντάρ περίπου στις 11 το πρωί (ώρα Γαλλίας), της Τετάρτης.
 
Το μαχητικό είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αεροπορική βάση Nancy-Ochey, με δύο πιλότους. Κανένας από αυτούς δεν έχει επικοινωνήσει, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες.
 
Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε στα βουνά, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, περιοχή στην οποία είχαν σημειωθεί σφοδρές χιονοπτώσεις τις τελευταίες ημέρες γεγονός που, μαζί με τη χαμηλή νέφωση, δυσκολεύει τις έρευνες, αναφέρει το BBC.
 
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ είναι πλέον έκδηλη η ανησυχία ότι το μαχητικό συνετρίβη ενώ άγνωστο είναι τι έχουν γίνει οι πιλότοι του Mirage.
 
Πληροφορίες: BBC
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:35