search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:39
MENU CLOSE

Σε αναμονή για το Barcode

09.01.2019 15:50
Σε αναμονή για το Barcode - Media

 

Μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο όσον αφορά τον διαγωνισμό για το σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας του Τύπου. Εφόσον ο έλεγχος έχει θετικό αποτέλεσμα, στη συνέχεια θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και εντός δεκαμήνου θα πρέπει να έχει παραδοθεί προς χρήση. Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων πώλησης ημερήσιου και περιοδικού Τύπου.

Τo Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας Εντύπων δημιουργεί ένα δίκτυο παρακολούθησης όλης της κυκλοφορίας του Τύπου. Εφημερίδες και περιοδικά θα σαρώνονται σε κάθε στάδιο (εκτύπωση, διανομή, πώληση αλλά και επιστροφή). Προαπαιτούμενο για την εφαρμογή του έργου είναι ο δωρεάν εξοπλισμός που θα λάβουν οι χρήστες, οι οποίοι θα καλύπτουν το σύνολο των σημείων πώλησης πανελλαδικά. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 15,6 εκατ. ευρώ.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33