10/07/2020 16:19:59

Σε αναμονή για το Barcode

Σε αναμονή για το Barcode - Media

 

Μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο όσον αφορά τον διαγωνισμό για το σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας του Τύπου. Εφόσον ο έλεγχος έχει θετικό αποτέλεσμα, στη συνέχεια θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και εντός δεκαμήνου θα πρέπει να έχει παραδοθεί προς χρήση. Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων πώλησης ημερήσιου και περιοδικού Τύπου.

Τo Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας Εντύπων δημιουργεί ένα δίκτυο παρακολούθησης όλης της κυκλοφορίας του Τύπου. Εφημερίδες και περιοδικά θα σαρώνονται σε κάθε στάδιο (εκτύπωση, διανομή, πώληση αλλά και επιστροφή). Προαπαιτούμενο για την εφαρμογή του έργου είναι ο δωρεάν εξοπλισμός που θα λάβουν οι χρήστες, οι οποίοι θα καλύπτουν το σύνολο των σημείων πώλησης πανελλαδικά. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 15,6 εκατ. ευρώ.

Πηγή: typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.