search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Δεκάδες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν το 2019 στην Ελλάδα

10.01.2019 08:05
Δεκάδες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν το 2019 στην Ελλάδα - Media

 

Τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens,μέσω του οποίου κάνει την εμφάνιση της στην χώρα μας η η Four Seasons.

Έτος των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων αναμένεται να είναι η χρονιά που διανύουμε, με πολλές πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες να ετοιμάζονται να ανοίξουν φέτος στην Αθήνα και μεγάλοι tour operators να προετοιμάζουν την δυναμική είσοδο τους στην Ελλάδα.

Τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, μέσω του οποίου κάνει την εμφάνιση της στην χώρα μας η η Four Seasons.

Η επένδυση, είναι συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ και συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα.

Εντός τoυ 2019 αναμένεται να λειτουργήσει και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, στο τριώροφο διατηρητέο κτίριο, επιφάνειας 4.160 τ.μ., ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ).

Το ξενοδοχείο που έχει μισθωθεί για 20 έτη θα λειτουργήσει ως Βoutique Hotel 45 δωματίων.

Oπως αναφέρει το Bankingnews με τρία νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα, Πάτρα και Μύκονο. ενισχύει την παρουσία της στην χώρα μας ο Όμιλος Marriott.

Στην Αθήνα, επίσης, το νέο ξενοδοχείο Academia, το πρώτο της αλυσίδας Autograph, θα ανοίξει στα μέσα του 2019 σε ακίνητο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου επί των οδών Ακαδημίας και Ομήρου.

Το κτήριο έχει νοικιαστεί για περίοδο 30 ετών με δυνατότητα παράτασης για 10 ακόμη χρόνια. Το ύψος της επένδυσης θα φτάσει τα 7,2 εκατ. ευρώ και το νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 60 δωματίων.

Μια ακόμα μονάδα της αλυσίδας Autograph Collection, με την επωνυμία Aegon, θα ανοίξει τον Μάιο του 2019 στην Μύκονο.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του νέου AEGON | Autograph Collection θα είναι η SWOT | Hospitality Management Company

Tο νέο ξενοδοχείο που κατασκευάζεται στην περιοχή Καλό Λιβάδι θα διαθέτει 76 πολυτελή δωμάτια.

Όσο για την Πάτρα, το πρώτο Μoxy της Ελλάδας θα ανοίξει τις πύλες του στο ακίνητο του ομίλου της Εθνικής Πανγαία, πρώην ξενοδοχείο «Μορέας».

Τέλος την άνοιξη του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή Αστεριών της Γλυφάδας, ιδιοκτησίας του επενδυτικού σχήματος της Grivalia Hospitality (του ξενοδοχειακού βραχίονα της Grivalia Properties AEEAΠ).

Στο ακίνητο κατά το παρελθόν λειτουργούσε το ξενοδοχείο «Αστέρια», το οποίο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως σε υπερπολυτελές αστικό θέρετρο υπό τη διαχείριση μεγάλης διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Επίσης, στο εν λόγω ακίνητο θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν χώρα εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες εστίασης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21