search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Μπουράκ Χακί: Μια Θεσσαλονικιά του «έκλεψε» την καρδιά! (Photos)

10.01.2019 09:29
Μπουράκ Χακί: Μια Θεσσαλονικιά του «έκλεψε» την καρδιά! (Photos) - Media

 

Πρωταγωνίστησε στην τουρκική σειρά «Κισμέτ» που προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και έγινε άμεσα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό της χώρας μας. Ο λόγος για τον Μπουράκ Χακί που, έκτοτε, επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα, καθώς -όπως όλα δείχνουν- μια Ελληνίδα του «έκλεψε» την καρδιά…

Πρόκειται για την εντυπωσιακή Χαρά Παππά από τη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή φοιτήτρια Οικονομικών όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προσώπου και καθώς φαίνεται «μάγεψε» τον τούρκο γόη.

Η γνωριμία των δύο έγινε όσο ο Τούρκος ηθοποιός βρισκόταν στη χώρα μας για την παράσταση «Ο κύκλος» στην οποία, επίσης, συμμετείχε.

Τελικά, η Χαρά Παππά ακολούθησε τον Μπουράκ Χακί στην Κωνσταντινούπολη και πλέον ζουν μαζί. 

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος», είχε αποκαλύψει ο ίδιος επισημαίνοντας: «Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους», είχε πει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10