search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Συνέντευξη Τσίπρα στο Open: Από τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις του Πρωθυπουργού 

10.01.2019 09:31
Συνέντευξη Τσίπρα στο Open: Από τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις του Πρωθυπουργού  - Media

 

Συνέντευξη στο νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Open TV, έδωσε χθες Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την τηλεθέαση, ωστόσο, να μην ικανοποιεί. 

Η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του OPEN ήταν από τις χαμηλότερες που έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός σε ανάλογες τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ποσοστό κινήθηκε στο 14,5% για το σύνολο και μόλις στο 11,1% για το δυναμικό κοινό. Στο υψηλότερο τέταρτο δεν ξεπέρασε το 16,2%.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του Alpha στις 8 Νοεμβρίου 2018 είχε κάνει μέσο όρο 27,2%, ενώ σε τέταρτο είχε αγγίξει το 40%. 

Η αλήθεια είναι, ότι μέχρι στιγμής η τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων του Open δεν έχει πιάσει τα επιθυμητά ποσοστά. Ενδεικτικά, την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου η τηλεθέαση του δελτίου είχε μέσο όρο 6,2% και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 6%. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:18