search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:30
MENU CLOSE

«Ακέφαλα» κινδυνεύουν να μείνουν τα φετινά Όσκαρ

10.01.2019 13:50
Ποιος Φεβρουάριος; Τον Απρίλιο τα Όσκαρ του 2021 - Media

 

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, τα Όσκαρ του 2019 ίσως βγουν στον αέρα χωρίς κεντρικό παρουσιαστή.

Για τον συγκεκριμένο ρόλο προοριζόταν ο Κέβιν Χαρτ, ο οποίος ωστόσο, παραιτήθηκε αμέσως μετά το σάλο που ξέσπασε λόγω παλαιότερων ομοφοβικών σχολίων του στα σόσιαλ μίντια. Ο Χαρτ δήλωσε στην εκπομπή Good Morning America ότι δεν είναι έτοιμος να αναλάβει λόγω…έλλειψης χρόνου. «Η πρόταση έγινε, την δέχθηκα, ενθουσιάστηκα που συνέβη. Ωστόσο δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε. Αυτήν τη στιγμή και από άποψη χρονικών περιθωρίων, δεν έχω πραγματικά τον χρόνο να το κάνω» τόνισε.

 

Όπως υποστηρίζει το Variety, το ενδεχόμενο να παραμείνει «ακέφαλη» η φετινή τελετή απονομής των βραβείων είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Σε αυτή τη περίπτωση, οι παραγωγοί θα επιλέξουν μερικά ονόματα που θα παρουσιάσουν διάφορα τμήματα της τελετής αντί να βασιστούν σε ένα πρόσωπο.

Επίσης, θα εστιάσει στο μουσικό κομμάτι ώστε να επικεντρωθεί αλλού το τηλεοπτικό σόου, με τους πρωταγωνιστές των «A Star Is Born» και «Black Panther» Lady Gaga και Κέντρικ Λαμάρ αντίστοιχα, να αναλάβουν τη ψυχαγωγία του κοινού.

Η 91η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ και αν όντως ισχύσουν τα παραπάνω, θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1989 που θα γίνει χωρίς οικοδεσπότη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:30