search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:30
MENU CLOSE

Τριτοκοσμικές εικόνες: Στο θρανίο με ομπρέλα – Νερά και κρύο στο γυμνάσιο Λευκίμμης

10.01.2019 17:26
Τριτοκοσμικές εικόνες: Στο θρανίο με ομπρέλα - Νερά και κρύο στο γυμνάσιο Λευκίμμης - Media

 

Τριτοκοσμικές εικόνες καταγράφηκαν στο γυμνάσιο της Λευκίμμης, στη νότια Κέρκυρα, καθώς μαθητές έφτασαν στο σημείο να κάνουν μάθημα ντυμένοι με ζεστά ρούχα και κρατώντας ομπρέλα, καθώς σε πολλές αίθουσες δεν λειτουργεί η θέρμανση ενώ άλλες «μπάζουν» νερά.

Σύμφωνα με το startmediacorfu.gr, το πρωί της Παρασκευής γονείς βρέθηκαν στο σχολείο όπου διαπίστωσαν ότι από τις 9 αίθουσες θερμαίνονται οι 2. Σύμφωνα με τους γονείς οι μαθητές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και με τη θέρμανση αλλά και με τα νερά της βροχής που μπαίνουν στο κτίριο.

Το 15μελές των μαθητών αποφάσισε, αφού ενημερωθούν οι γονείς τους, να αποχωρήσουν οι μαθητές που κάνουν μάθημα στις κρύες αίθουσες και να μείνουν εκείνοι που κάνουν μάθημα στις αίθουσες που θερμαίνονται.

Πάντως η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Γιανναδάκη μιλώντας την Πέμπτη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START, ισχυρίστηκε ότι το σχολείο θερμαίνεται και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27