search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51
MENU CLOSE

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ανδρεόπουλο

10.01.2019 17:30
Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ανδρεόπουλο - Media

 

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου του, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η απώλεια της συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρας του βολεϊμπολίστα Χαράλαμπου, έχει συγκλονίσει την οικογένεια του «τριφυλλιού»!

Θέλοντας να τοποθετηθεί επί του εν λόγω τραγικού γεγονότος, αλλά και να συλλυπηθεί τα δύο μέλη του Συλλόγου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε προ ολίγου σχετική ανακοίνωση…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου και προσωπικά στον ίδιο, για τον χαμό της συζύγου του Νικολέτας Αρβανίτη και μητέρα του αθλητή της ομάδας Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51