search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:40
MENU CLOSE

Το δείπνο Τσίπρα – Μέρκελ, το μενού και το μποτιλιάρισμα (Photos)

10.01.2019 18:41
Το δείπνο Τσίπρα - Μέρκελ, το μενού και το μποτιλιάρισμα (Photos) - Media

 

Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας μέχρι αργά το βράδυ, εξαιτίας της επίσκεψης Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη συνοδεία τους, μετέβησαν για δείπνο στο εστιατόριο «Πανόραμα», στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά. Στη συνέχεια, η κυρία Μέρκελ θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η γερμανική αποστολή, στο Καβούρι.

Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομία είχε κλείσει την παραλιακή, και στα δύο ρεύματα, αλλά και τη Συγγρού από το ύψος της Αμφιθέας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους.

Επιθυμία της Καγκελαρίου ήταν ένα όμορφο και ήσυχο μέρος και μάλιστα η πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί έγινε από μέρους της γερμανικής Πρεσβείας, λόγω της επιβλητικής θέας του τόσο προς τη θάλασσα όσο και τα νότια προάστια.

Το μενού (που θα περιλαμβάνει ψάρι και ελληνική κουζίνα) θα είναι για δέκα άτομα, ενώ ζητήθηκε μετά τις 17.00 να μην υπάρχουν άλλοι πελάτες στο μαγαζί, ασφαλώς για λόγους προστασίας.

Από χταποδάκι μέχρι αχλάδι – Τι περιλαμβάνει το μενού του δείπνου Τσίπρα – Μέρκελ

Από το μεσημέρι δεκάδες αστυνομικοί έχουν ερευνήσει εκτενώς την περιοχή, ενώ η επιτήρηση θα είναι διακριτική αλλά συνάμα «ασφυκτική» κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Λόγω των μέτρων ασφαλείας, η Τροχαία έκλεισε την λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου όπως και την παραλιακή προς Πειραιά, από τις 19:00 με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38