search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:53
MENU CLOSE

Αλαβάνος: Έχουμε πρωθυπουργό με γερμανίδα μπέιμπι σίτερ

11.01.2019 07:07
Γιατί ο Αλαβάνος τάσσεται υπέρ της περιφοράς Επιταφίου με έναν ιερέα - Media

 

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσιπρά μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ άσκησε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, με αφορμή τη στάση του απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για «πρωθυπουργό με γερμανίδα μπέιμπι σίτερ».

«Ποιος βρίσκεται πιο δεξιά η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ; (Ο ΣΥΡΙΖΑ) Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά παρά μόνο ότι την πρόσβαλε και την απαξίωσε. Έχει πάρει μέτρα χειρότερα από τη ΝΔ όπως η παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους ξένους», είπε ο κ. Αλαβάνος. 

«Η  κυρία Μέρκελ έρχεται σε μια φάση παρέμβασης στα πολιτικά θέματα της χώρας. Έρχεται σε μια χώρα που αμφισβητείται η δυνατότητα πλειοψηφίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και που έχει αρχίσει εκλογική περιόδος, πρόσθεσε ο πρώην αρχηγός του Συνασπισμού. 

«Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε απο τις πιο δουλικές κυβέρνησης μετά την ανεξαρτησία της χώρας με την επάνασταση του 1821. Έχουμε καθαρή επέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μας. Ο ερχομός της Μέρκελ αποβλέπει στο να δώσει μια ώθηση και εμπιστοσύνη στους βουλευτές που καιροσκοπούν» συμπλήρωσε ο κ. Αλαβάνος.

Στην ερώτηση που του έγινε κατά τη συνέντευξή του για το τι ήταν αυτό που άλλαξε τον Τσίπρα, ο Αλέκος Αλαβάνος απάντησε «η γοητεία της εξουσίας ». Υπενθύμισε, δε, ότι «λίγους μήνες μετά την προεδρία του είχα φύγει από τον Συνασπισμό προειδοποιώντας για την πορεία που έγινε χειρότερη από αυτή που προέβλεπα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15