search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Νίκη Γουάινστιν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης – Απορρίφθηκε η μήνυση ηθοποιού

11.01.2019 08:19
Νίκη Γουάινστιν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης - Απορρίφθηκε η μήνυση ηθοποιού - Media

 

Δικαστήριο της Καλιφόρνια απέρριψε τη μήνυση της Άσλεϊ Τζαντ εναντίον του Χάρβεϊ Γουάιστιν για σεξουαλική παρενόχληση.

«Ο νόμος που αφορά καταγγελίες για σεξουαλικά παραπτώματα σε επαγγελματικές σχέσεις και ο οποίος αναθεωρήθηκε προκειμένου να συμπεριλάβει διευθυντές και παραγωγούς, δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ στην περίπτωση της κ. Τζαντ» δήλωσε συγκεκριμένα ο δικαστής Γκουτιέρεζ σημ,ειώνοντας, ωστόσο, ότι η 50χρονη ηθοποιός που ήταν η πρώτη γυναίκα που κινήθηκε νομικά εναντίον του μεγαλοπαραγωγού, μπορεί εάν το επιθυμεί να δώσει νομική συνέχεια μηνύοντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς η γνωστή πρωταγωνίστρια ισχυρίζεται ότι ο Γουάιστιν σαμποτάρισε την καριέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Χάρβεϊ Γουάιστιν, ο πανίσχυρος κάποτε παραγωγός του Χόλιγουντ, κατηγορείται από 75 γυναίκες και αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017, ο Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτης της ταινίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είχε δηλώσει ότι το 2002 είχε υπόψιν του την Άσλεϊ Τζαντ για έναν ρόλο αλλά η ηθοποιός μπήκε στη «μαύρη λίστα» μετά από συζητήσεις που είχε με την εταιρεία του Γουάιστιν, προσθέτοντας ότι ο παραγωγός του είχε πει ότι είναι «εφιάλτης» να δουλεύει με τη Τζαντ.

Ο Γουάινστιν από την πλευρά του αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο κάστινγκ του Πίτερ Τζάκσον, καθώς και ότι προσπάθησε να «μπλοκάρει» την καριέρα της Τζαντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24