19/10/2019 06:47:45

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Συνεδριάζει η  ΚΟ των ΑΝΕΛ  - Media

 

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό» είπε ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ η οποία είναι σε εξέλιξη.

Στη συνεδρίαση μετέχουν συνολικά επτά συνολικά, με τον Β. Κόκκαλη παρόντα, ενώ λείπει μόνο η κ. Κουντουρά - η οποία βρίσκεται στον Καναδά για υπηρεσιακούς λόγους του υπουργείου Τουρισμού.

Μάλιστα ο υπουργός Αμυνας απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους έκανε χιούμορ δηλώνοντας: «Βγάλτε φωτογραφίες για να μην κάνετε σενάρια. Κάποιοι "είδαν" τον Κόκκαλη στην Πάτρα», ειπε.

Την ώρα που προσερχόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πόρτα στεκόταν ο Ντίμης Αργυρόπουλος, παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου.

Στην είσοδο της αίθουσας βρίσκονταν και πολλοί δημοσιογράφοι.

«Ελα Βασίλη, μπες μέσα τώρα», είπε ο κ. Αργυρόπουλος στον κ. Κόκκαλη, με τον τελευταίο να ενοχλείται και να λέει στον Ντίμη Αργυρόπουλο:

«Γιατί, τροχονόμος είσαι;» για να λάβει την εξής απάντηση από τον φωτογράφο:

«Ναι είμαι, μπες μέσα τώρα».

 

. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.