search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Ποια παρουσιάστρια μιμούταν η «Μαρίνα Κουντουράτου» στους Δύο Ξένους;

11.01.2019 12:11
Ποια παρουσιάστρια μιμούταν η «Μαρίνα Κουντουράτου» στους Δύο Ξένους;  - Media

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό», ο Δημήτρης Αποστόλου που μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα αποτέλεσαν τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς του Mega «Δύο Ξένοι» αποκάλυψε την παρουσιάστρια από την οποία εμπνεύστηκε για τον ρόλο της Εβελίνας Παπούλια.

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες ήθελαν την τηλεοπτική μαρίνα Κουντουράτου να μιμείται τη Ρούλα Κορομηλά, η αλήθεια φαίνεται πως είναι άλλη καθώς την πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Όλοι εκείνο τον καιρό έλεγαν πως πηγή έμπνευσης ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά δεν ήταν η Ρούλα. Και επειδή ο Αλέξανδρος την είχε ζήσει την Ελένη Μενεγάκη στο Πάτερ Ημών, μπήκε η ιδέα εκεί. Οι Δυο Ξένοι είχαν ξεκινήσει πριν τον γάμο της Ελένης με τον Λάτσιο, αλλά ήταν σαν να αντέγραφε η ζωή την πραγματικότητα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αποστόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46