search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Ξέφυγε από τους απαγωγείς της 3 μήνες μετά την δολοφονία των γονιών της (Photos)

11.01.2019 12:32
Ξέφυγε από τους απαγωγείς της 3 μήνες μετά την δολοφονία των γονιών της (Photos) - Media

 

Τα ίχνη ενός 13χρονου κοριτσιού είχαν εξαφανιστεί από τότε που οι γονείς του βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς στο σπίτι τους στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, πριν από τρεις μήνες. Τελικά, το κορίτσι βρέθηκε ως εκ θαύματος ζωντανό την Πέμπτη.

Η Τζέιμ Κλος εντοπίστηκε υποσιτισμένη και βρώμικη από κάτοικο που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του, αφού ξέφυγε από τους απαγωγείς της σε μια απομακρυσμένη κοινότητα 112,6 χλμ μακριά από το σπίτι της. Ο κάτοικος φώναξε: «Αυτή είναι η Τζέιμ Κλος! Καλέστε την αστυνομία!». Τότε, άλλοι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι έθεσε υπό κράτηση έναν ύποπτο λίγα λεπτά αργότερα.

Η Τζέιμ Κλος

Απήχθη από το σπίτι της στις 15 Οκτωβρίου όταν βρέθηκαν τα πτώματα των γονιών της, του 56χρονου Τζέιμς Κλος και της 46χρονης συζύγου του Ντενίζ.

Ο Τζέιμς

Η Ντενίζ

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την δολοφονία τους, αλλά το όνομά του δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Η Τζέιμ διεκομίσθη στο κοντινότερο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή της δεν ήταν άμεσα ξεκάθαρη, με τον σερίφη να ζητά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας.

Η εξαφάνιση της 13χρονης είχε κατακλύσει τις τοπικές εφημερίδες αλλά και διεθνή μέσα, παρακινώντας μεγάλες έρευνες με 1.500 εθελοντές για τον εντοπισμό της. Μάλιστα, θα δινόταν και η αμοιβή των 25.000 δολαρίων σε όποιον την έβρισκε για την ασφαλή επιστροφή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:20