search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Καμμένος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την τροπολογία για τα F16 και να γίνει νομοσχέδιο 

11.01.2019 13:06
Αιχμές Καμμένου: Τιμή μου που οι Τούρκοι πιστεύουν ότι θα τα βρουν με τον Τσίπρα τώρα που έφυγα εγώ - Media

 

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας δήλωσε ανοιχτός σε βελτιώσεις στην τροπολογία και ανακοίνωσε αλλαγή επί τα βελτίω στη νομοθετική διάταξη. Ο κ. Καμμένος σε σχέση με την ονομαστική αξία της τήρησης των υποχρεώσεων της Lockheed αναγνώρισε ότι μπορεί να δημιουργούνταν παρερμηνείες και με βελτίωση η συνολική πραγματική αξία της συμφωνίας θα είναι τουλάχιστον 265 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Θα μπορούσε να είναι νομοσχέδιο, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Δρίτσα. Είναι η τελική λύση αν εκτιμηθεί ότι δεν επαρκούν όλες εκείνες οι διευκρινίσεις που ζητούνται από τους βουλευτές και δίνονται σήμερα» είπε ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας, στη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών που συζητείται το θέμα και πρόσθεσε ότι καταθέτει το LOA (Letter of Acceptance) λέγοντας ότι αυτό το έγγραφο μαζί με την τροπολογία και την υφιστάμενη συμφωνία, συγκροτεί το σώμα του νομοσχεδίου το οποίο θα ερχόταν αντί της τροπολογίας.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:47