search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Δολοφονήθηκε γνωστός καλλιτέχνης της χορευτικής μουσικής – Για έγκλημα μίσους μιλούν οι οικείοι του

11.01.2019 14:43
Δολοφονήθηκε γνωστός καλλιτέχνης της χορευτικής μουσικής - Για έγκλημα μίσους μιλούν οι οικείοι του - Media

 

Νεκρός από τα πυρά αγνώστου έπεσε την Πέμπτη ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της hip hop μουσικής, με τους οικείους του να καλούν την αστυνομία να διερευνήσει αν η δολοφονία του ήταν έγκλημα μίσους.

Θύμα της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο Κέβιν Φρετ, Πορτορικάνος μουσικός της trap, ενός υποείδους της hip hop, που χαρακτηρίζεται από στίχους έντονα ομοφοβικούς και ματσό.

Ο Φρετ είχε ανατρέψει τα στερεότυπα της trap, όντας ανοιχτά γκέι και φανατικός υποστηρικτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, γεγονός που τον κατέστησε στόχο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του.

Ο Φρετ πυροβολήθηκε οκτώ φορές και ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους συγγενείς και τον μάνατζέρ του να ζητούν από την αστυνομία να διαπιστώσει αν το έγκλημα είχε ρατσιστικά κίνητρα.

Δημοσιογράφοι, μάλιστα, επισήμαναν ότι ο ανοιχτά γκέι Φρετ είχε στοχοποιηθεί ακόμα και από άλλους καλλιτέχνες και είχε δεχθεί επιθέσεις για τη σεξουαλικότητά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:14