search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Επένδυση για το μέλλον με έμπνευση από το παρελθόν για την ΑΕΚ

11.01.2019 16:11
Επένδυση για το μέλλον με έμπνευση από το παρελθόν για την ΑΕΚ - Media

 

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Με την ελπίδα να έχει την εξέλιξη που είχε ο πατέρας του, Ρέφικ, η Ένωση επένδυσε στον 19χρονο χαφ που θα αφήσει τη Ζελέζνιτσαρ για να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό θα γίνει όμως μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, αφού συμφωνία των δύο ομάδων είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται (ως δανεικός πλέον) στην Ζελέζνιτσαρ μέχρι το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ. Ο Βόσνιος άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 31/12/2023 και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος με την κιτρινόμαυρη φανέλα πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1992, 1993, 1994) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (1996). Ο Ανέλ γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1999 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και αγωνίζεται ως μέσος.

Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ζελέζνιτσαρ. Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε αγώνα Κυπέλλου με την Γκοράζντε, συνδυάζοντάς το με γκολ.

Συνολικά μετράει 41 εμφανίσεις και τρία τέρματα με τη φανέλα της Ζελέζνιτσαρ, στην οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός έως το καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει και ένα Κύπελλο Βοσνίας (2018, βασικός στον πρώτο τελικό). Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Βοσνίας (U17, U19 και U21).

Ανέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια της Πρωταθλήτριας Ελλάδας!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39