search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ-Μαξίμου σε φόντο… Καμμένου

11.01.2019 17:05
Το «συναινετικό διαζύγιο» ζυγίζει το Μαξίμου ύστερα από την υποχώρηση Καμμένου - Media

 

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε η ΝΔ τις τελευταίες εξελίξεις στο «μέτωπο» της κυβέρνησης και την παραμονή ή όχι των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ σημείωσε: «Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο».

Απαντώντας στη ΝΔ, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου χρησιμοποίησαν παρόμοιο τόνο, λέγοντας ότι «αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη. Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό. Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο. Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα καγκελάριος για τις ανοησίες περί “συναλλαγής” και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10