search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Πυροσβέστες οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς στο Παρίσι

12.01.2019 08:39
Πυροσβέστες οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς στο Παρίσι - Media
 
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη αερίου που έγινε στο κέντρο του Παρισιού, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό των Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.

Δύο από τους νεκρούς είναι πυροσβέστες οι οποίοι είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Η τρίτη είναι μία ισπανίδα τουρίστρια η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Εξωτερικών, πέθανε στο νοσοκομείο. Η Ισπανίδα επισκεπτόταν το Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει τραυματισθεί.

Συνολικά δέκα άνθρωποι έχουν τραυματισθεί σοβαρά και 37 ελαφρά.

Ένας περίοικος περιέγραψε την στιγμή της έκρηξης ως εξής:

«Όπως περπατούσα στον δρόμο, είδα ξαφνικά σπασμένα τζάμια και ανθρώπους να τρέχουν προς τα εμένα – κάποιοι φορούσαν πιτζάμες ή ακόμα και μόνο τα εσώρουχά τους. Από την έκρηξη ανατράπηκε ένα αυτοκίνητο ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς η πρόσοψη του κτηρίου. Άνθρωποι ούρλιαζαν στα παράθυρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο πόρισμα για το τι προκάλεσε την διαρροή αερίου, από την οποίαν προκλήθηκε η έκρηξη.

 

 
 
Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε κτίρια εκατοντάδες μέτρα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί πλήρως το ισόγειο ενός κτιρίου στην οδό Τρεβίζ, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46