18/10/2019 13:42:42

Συγκίνηση Βενιζέλου για την απώλεια Σιούφα: Διήνυσε την πλούσια πολιτική του διαδρομή με σπάνια αίσθηση αξιοπρέπειας

Συγκίνηση Βενιζέλου για την απώλεια Σιούφα: Διήνυσε την πλούσια πολιτική του διαδρομή με σπάνια αίσθηση αξιοπρέπειας - Media
 
Συγκινησιακά φορτισμένή ήταν η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την απώλεια του Δημήτρη Σιούφα που έφυγε την Παρασκευή.
 
Ο Δημήτρης Σιούφας αγωνίστηκε για την αναβάθμιση του κοινοβουλίου, δήλωσε ο κ.Βενιζέλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πρώην υπουργού και προέδρου της Βουλής.
 
«Αποχαιρετώ με συγκίνηση τον Δημήτρη Σιούφα που διήνυσε την πλούσια πολιτική του διαδρομή με σπάνια αίσθηση αξιοπρέπειας, με ειλικρινή μετριοπάθεια, με σεβασμό σε ομοϊδεάτες και αντιπάλους και με γνήσιο ενδιαφέρον για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.
 
«Ως πρόεδρος της Βουλής χειρίστηκε με σύνεση και γνήσια συναινετική διάσταση όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τις αναπόφευκτες εντάσεις και αγωνίστηκε για την αναβάθμιση του Κοινοβουλίου. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του», συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.