search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:58
MENU CLOSE

Αποτροπιασμός: Μητέρα κατηγορείται ότι εκπόρνευε την κόρη της

12.01.2019 09:50
Αποτροπιασμός: Μητέρα κατηγορείται ότι εκπόρνευε την κόρη της - Media
 
Σοκ σε νησί των Βορείων Σποράδων μετά από καταγγελίες στην Αστυνομία, ότι μάνα φέρεται να εξέδιδε τη 18χρονη κόρη της για χρήματα και χθες η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας.
 
Πρόκειται για μια επώνυμη, αλλά και μια ανώνυμη καταγγελία, που έγιναν έγινε λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού, ότι μια Ελληνίδα γυναίκα, εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18χρονη κόρη της, τους τελευταίους μήνες.
 
Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σκοπός είναι διαπιστωθεί εάν ευσταθούν αρχικά οι καταγγελίες που έγιναν και αν όντως η μητέρα εκδίδει την κόρη της!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι περίπου 18 χρονών και κατοικεί μαζί με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων.
 
Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται.
 
Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.
 
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.
 
Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη, ενώ τονίζεται ότι η οικογένεια είναι ελληνικής καταγωγής.
 
Πηγή: magnesianews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15