search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:17
MENU CLOSE

«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του Υπουργείου Οικονομικών» (Video)

12.01.2019 12:05
«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του Υπουργείου Οικονομικών» (Video) - Media

 

Όταν ακούμε τη λέξη «κάνναβη» στο μυαλό μας συνήθως έρχονται εικόνες κάθε άλλο παρά κολακευτικές για ένα από τα πιο χρήσιμα και πολυδιάστατα στη χρήση τους φυτά. Και αυτό το αποδεικνύει και μια απίστευτη χρήση της.

«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του Υπουργείου Οικονομικών» ανέφερε η εκπρόσωπος της «Athens Cannabis Expo 2019».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η Ελένη Μπέλλου εξήγησε ότι η ταράτσα «έχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη», με αποτέλεσμα η μηνιαία εξοικονόμηση σε χρήματα να φθάνει τα 5.000 ευρώ.
 
Σύμφωνα με τα όσα είπε, πρόκειται για «το καλύτερο μονωτικό υλικό», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψη πως η κάνναβη θα μπορούσε να γίνει «brandname της Ελλάδας», καθώς είναι «εξαιρετικής ποιότητας».
 
Η «Athens Cannabis Expo 2019» παρουσιάζεται σήμερα και αύριο, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.
 

Πληροφορίες: athensvoice.gr/EPT
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11