search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Ένας Κάστρο για την προεδρία των ΗΠΑ!

12.01.2019 18:30
Ένας Κάστρο για την προεδρία των ΗΠΑ! - Media

 

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης επί Ομπάμα. Και το όνομα αυτού; Τζούλιαν Κάστρο!

Ο Κάστρο, στέλεχος των Δημοκρατικών, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

«Όταν η γιαγιά μου ήρθε εδώ περίπου 100 χρόνια πριν, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι δύο γενιές αργότερα ένα από τα εγγόνια της θα αποτελούσε μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ», δήλωσε, μιλώντας τόσο σε αγγλικά όσο και σε ισπανικά, αναφερόμενος στον αδελφό του, «ενώ το άλλο (εγγόνι) θα έλεγε αυτές τις λέξεις: Δηλώνω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ».

Το σλόγκαν του Κάστρο θα είναι «Ένα έθνος, ένα πεπρωμένο», ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη νέας ηγεσίας και νέας ενέργειας στη χώρα.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με το τι επιτυχία μπορεί να έχει η υποψηφιότητά του, τόσο στους κόλπους των Δημοκρατικών όσο και στην αναμέτρηση με τους Ρεπουμπλικάνους. Σε κάθε περίπτωση το να φιγουράρει το όνομα Κάστρο στην υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ είναι από μόνο του είδηση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50