search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Τεράστια αποζημίωση για τον Υπάτιο Πατμάνογλου για το φρικτό δυστύχημα με την Porsche

13.01.2019 06:56
Τεράστια αποζημίωση για τον Υπάτιο Πατμάνογλου για το φρικτό δυστύχημα με την Porsche - Media
 
Σχεδόν δύο χρόνια μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, εκδόθηκε η απόφαση για την αποζημίωση που θα λάβουν οι προσφεύγοντες.
 
Ηταν στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους η σύζυγός του Αποστολία και ο μόλις τριών ετών γιος τους, Παύλος, ενώ σκοτώθηκαν και οι δύο νεαροί στην Porsche, ο γιος επιχειρηματία και ένας φίλος του.
 
Η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο κ. Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας είναι μεγάλη, αλλά όχι στο ύψος που είχε υπολογιστεί αρχικά. Η οικογένεια των θανόντων ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον γνωστό επιχειρηματία, όμως η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει ότι οι προσφεύγοντας θα λάβουν τελικά ποσό που κυμαίνεται περί τα 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.
 
Πηγή: real.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26