search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Έγραψαν «προδότες» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά

13.01.2019 07:53
Έγραψαν «προδότες» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά - Media
 
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά βανδάλισαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, γράφοντας με σπρέι τη λέξη “Προδότες” στην ταμπέλα της εισόδου του κτηρίου.
 
Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης στον δήμο Καλαμαριάς, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς, εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό το οποίο χρέωσε σε φασίστες.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση:
 
«Την αμέσως επόμενη ημέρα ενός σημαντικού βήματος προς την κατεύθυνση της εμπέδωσης κλίματος, ειρηνικής διευθέτησης και συνεννόησης στον χώρο των Βαλκανίων, γνωστοί- άγνωστοι φασίστες προκάλεσαν αναγράφοντας την φράση «προδότες» στην εξωτερική πινακίδα των γραφείων ενός δημοκρατικού πολιτικού κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) στην Καλαμαριά, κύτταρου της δημοκρατίας, που συγκροτεί την κυβερνητική πλειοψηφία.
 
Η ΡΕΚΚ, όπως έκανε και στο παρελθόν, καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια αυτή, που έχει σκοπό την επιστροφή σε εμφυλιοπολεμικά μοντέλα πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελληνική κοινωνία και καλεί τη Δημοτική αρχή της Καλαμαριάς, τις άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις και τις οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή».
 
Πηγή: makthes.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40