search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Τοσουνίδης: Όταν λέμε ότι αποχωρούμε από την κυβέρνηση, εννοούμε όλοι οι ΑΝΕΛ

13.01.2019 08:22
Τοσουνίδης: Ζητώ από τον Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται - Media
 
Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας εκτός αν το θελήσει ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.
 
Ο κ. Τοσουνίδης χαρακτήρισε εξαιρετικά αποτελεσματική την κυβέρνηση, λέγοντας πως έχει ακόμα ορίζοντα μπροστά της και έργο να προσφέρει.Ερωτηθείς εάν αποχωρήσουν από την κυβέρνηση -εκτός από τον Πάνο Καμμένο – και οι υπόλοιποι βουλευτές των ΑΝΕΛ που είναι υπουργοί, είπε:
 
«Ναι, αποχωρούν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλο αυτό που έχουμε από κοινού και σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επεξεργαστεί ως πρόγραμμα, το οποίο τώρα μπαίνει σε φάση υλοποίησης και ψήφισης υπό μορφή νομοσχεδίων, δεν θα στηριχθεί αποφασιστικά στη βουλή».
 
Στην ερώτηση τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ, εάν η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή, απάντησε:
 
Πηγή: aftodioikisi.gr/EPT
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08