search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40
MENU CLOSE

Σταμάτης Γονίδης: Ο όγκος στο αυτί και οι τέσσερις σοβαρές επεμβάσεις

13.01.2019 09:02
Σταμάτης Γονίδης: «Ο κορωνοϊός έρχεται από τη βροχή (!) - Αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια» - Media

 

Για τις απανωτές περιπέτειες με την υγεία και τις επεμβάσεις που χρειάστηκε να υποβληθεί μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης στο περιοδικό people. 

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη, έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που υπήρχε κάτω από το αυτί και είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού. Ευτυχώς ήταν καλοήθης όγκος. Πριν ξεκινήσει η εγχείρηση, είχα παρακαλέσει τον χειρουργό να τραβήξει φωτογραφίες από την επέμβαση. Μόλις συνήλθα και είδα τι μου έβγαλαν και από πού, ανατρίχιασα. Η επέμβαση διήρκησε δυόμιση ώρες» αποκάλυψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης. 

«Στο δρόμο με έπιασαν κολικοί στο νεφρό. Ο πόνος ήταν αφόρητος, με αποτέλεσμα να σταματήσω στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπήρχε μια πέτρα και μου έδωσαν παυσίπονα. Το ίδιο βράδυ τραγουδούσα με πόνους, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Την επόμενη μέρα που πήγα στην Αθήνα έκανα υπέρηχο, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την πέτρα. Συνέχισα κανονικά τις εμφανίσεις μου επαρχία και στην Κοζάνη με ξανάπιασε πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο με αίμα στα ούρα. Μου έκαναν αξονική και είδαν πως η πέτρα που κόντευε τα δυο εκατοστά, είχε φτάσει στον ουρητήρα, για αυτό και δεν μπορούσαν να την δουν οι προηγούμενοι γιατροί. Μου τόνισαν πως έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Μόλις γύρισα στην Αθήνα, πήγα στο νοσοκομείο Metropolitan και χειρουργήθηκα στις 11 το βράδυ. Τελικά δεν κατάφεραν να σπάσουν τη πέτρα και μου έβαλαν ένα ειδικό σωληνάκι με το οποίο έπρεπε να μείνω για δώδεκα μέρες. Επαναλάβαμε το χειρουργείου, έσπασαν την πέτρα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρήκαν ακόμα μια πέτρα στο νεφρό. Μου τοποθετήθηκε εκ νέου σωληνάκι, το οποίο αφαιρέθηκε και πάλι με μια μικροεπέμβαση, ύστερα από 10 μέρες», πρόσθεσε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38