search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Το πρωί Εκκλησία, το μεσημέρι Μαξίμου, το απόγευμα Ίμια: Το αντίο του Καμμένου

13.01.2019 14:33
Το πρωί Εκκλησία, το μεσημέρι Μαξίμου, το απόγευμα Ίμια: Το αντίο του Καμμένου  - Media

 

Μία τελευταία πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο και τζάκετ παραλλαγής πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ πέταξε πάνω από τα Ίμια όπου και άφησε στεφάνι στη θάλασσα, επαναλαμβάνοντας μία κίνηση που είχε πραγματοποιήσει αμέσως μετά την ανάληψη του ΥΠΕΘΑ, το 2015.

«Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», ήταν το μήνυμα του Πάνου Καμμένου.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος, μετά το «διαζύγιο» με τον Αλέξη Τσίπρα, «πέταξε το γάντι» στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι θα υπογράψει πρόταση μομφής της ΝΔ αν ο κ. Μητσοτάκης δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν δέχεται για την ΠΓΔΜ ονομασία με τον όρο «Μακεδονία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11