13/11/2019 00:50:21
28.1.2010

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί  - Media

ΤΗΝ ΩΡΑ που τα κυβερνητικά στελέχη φωνάζουν πως δεν υπάρχει «σάλιο» ή « τα ταμεία είναι άδεια», κάποιοι ξέχασαν να βάλουν φρένο στις πτήσεις των VIP αεροσκαφών που στοίχισαν μέχρι σήμερα στο ελληνικό κράτος 1.100.000 ευρώ!! Εκθέτοντας και τον πρωθυπουργό. Δείτε τα τιμολόγια και συγκρίνετε. Πόσο κοστίζει η πτήση με το πρωθυπουργικό τζετ και πόσο με αεροσκάφος της γραμμής. Ποιοι υπουργοί ταξίδεψαν και που… Το παράδοξο μιας κυβέρνησης που θέλει να περικόψει τα έξοδα του κράτους, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να πετάει με 6.000 ευρώ την ώρα, με κυβερνητικά αεροσκάφη ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιεί απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση. (Σελίδα 3)

ΑΚΟΜΑ, το τρελό καρναβάλι μόλις ξεκίνησε στη Νέα Δημοκρατία και θα κρατήσει πολύ ακόμα. Δύο κόμματα στην συσκευασία του ενός η Νέα Δημοκρατία, με την Ντόρα να τραβά τον δικό της δρόμο. Σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο από την συνεδρίαση της Κ.Ε. το περασμένο Σάββατο. Σαμαράς και Μπακογιάννη κινούνται πλέον σε τελείως διαφορετική γραμμή! (Απολαύστε τους στις σελ. 10 – 11)

ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΑ κάποιοι λεονταρίζουν, με την ελπίδα όσοι βρίσκονται απέναντί τους να φοβηθούν και να λουφάξουν. Αυτή την τακτική θεώρησε καλό να χρησιμοποιήσει το πρόεδρος του ΔΕΣΦΑ Ν. Μαυρομμάτης για να απαντήσει μέσω εξώδικου στο δημοσίευμα του «Π» (14 Ιανουαρίου 2010). Θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις όμως τόσο στους προϊσταμένους του όσο και στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.(Σελ.22-23)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ κέντρο της Αθήνας εκπέμπει sos… O πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης έφερε το θέμα στην Βουλή και κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να τοποθετηθούν… Στην εισήγηση του παρουσίασε εντυπωσιακά στοιχεία και έκανε λόγο για ανάγκη εκπόνησης άμεσου σχεδίου δράσης. (Σελίδα 18)

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γνωρίζεις οικονομικά ούτε να έχεις διδακτορικό, για να καταλάβεις πως οι συνεχόμενες υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας υπέκρυπταν τρελή κερδοσκοπία. Ξαφνικά, κι ενώ μας είχαν στο φτύσιμο, σκοτώθηκαν ποιος θα μας… πρωτοδανείσει. Τους ζητήσαμε 5 μας προσέφεραν 25 και στο τέλος πήραμε δανεικά με το ύψιστο επιτόκιο… (Σελίδα 43)

Στο Ποντίκι ART με εξώφυλλο και συνέντευξη της γνωστής γαλλίδας τραγουδίστριας Πατρίτσια Κάας: «Η συμμετοχή μου στη Γιουροβίζιον λειτούργησε θετικά, περισσότερο ο σεβασμός και το κουράγιο μιας γυναίκας που είχε ήδη καριέρα αλλά θέλησε να συμμετάσχει. Για μένα ήταν πρόκληση. Και τόλμη».

ΤΕΛΟΣ χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Η νέα απίστευτη προσφορά του «Π», τα «Πολιτικά Κείμενα» με κλασσικά έργα που καθόρισαν την πολιτική σκέψη αρχίζει από αυτή την Πέμπτη. Στην Αθήνα κυκλοφορεί «Πολιτική Ανυπακοή» του Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ και στην επαρχία «Νέα Πολιτική Διοίκησης» του Ρήγα Φεραίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.