search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:20
MENU CLOSE

«Υπερδραστήριος» κυβερνήτης υποβρυχίου παύθηκε επειδή τον έπιασαν με 10 πόρνες σε ξενοδοχείο (Photos)

14.01.2019 08:07
«Υπερδραστήριος» κυβερνήτης υποβρυχίου παύθηκε επειδή τον έπιασαν με 10 πόρνες σε ξενοδοχείο (Photos)  - Media

 

Ούτε μια ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 10 πόρνες είχε πληρώσει για να πάνε μαζί του στο ξενοδοχείο όταν το υποβρύχιο του έπιασε στεριά και έδεσε στο ντόκο.

Ο Τράβις Ζέτελ ήταν κυβερνήτης υποβρυχίου στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ. Το υποβρύχιο που διοικούσε το «Μπρεμερτον» του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού, μόλις είχε πιάσει ντόκο στο λιμάνι Σαμπιτς στις Φιλιππίνες.

Ο Τράβις με το που έδεσε το υποβρύχιο , ήθελε να βγει σαν τρελός. Είχε σχέδια για το πώς θα περνούσε στη στεριά τις λίγες ώρες μέχρι να γίνει ο ανεφοδιασμός και να αποπλεύσει εκ νέου το υποβρύχιο του.

Φόρεσε την λευκή επίσημη στολή του χαιρέτησε το παρατεταγμένο πλήρωμα του και πάτησε στεριά. Θα πήγαινε σε ξενοδοχείο της πόλης παρέα με 10 γυναίκες τις οποίες είχε φροντίσει να πληρώσει από πριν.

Όμως κάποιος που γνώριζε τα σχέδια του, του στέρησε τη… χαρά. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αμερικάνικη Ναυτική ποινική εξεταστική υπηρεσία ήταν αρκετό για να πιάσουν τον κυβερνήτη μέσα στο ξενοδοχείο με τα εσώρουχα κάτω και 10 γυναίκες στο κρεβάτι του.

Το υποβρύχιο Μπρέμεντον είναι το παλαιότερο υποβρύχιο εν υπηρεσία των ΗΠΑ και παροπλίστηκε μόλις πριν από λίγους μήνες. Τελευταίος του κυβερνήτης ήταν ο ατακτούλης Τράβις, ο οποίος είναι παντρεμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18