17/01/2021 23:27:53

«Υπερδραστήριος» κυβερνήτης υποβρυχίου παύθηκε επειδή τον έπιασαν με 10 πόρνες σε ξενοδοχείο (Photos)

«Υπερδραστήριος» κυβερνήτης υποβρυχίου παύθηκε επειδή τον έπιασαν με 10 πόρνες σε ξενοδοχείο (Photos)  - Media

 

Ούτε μια ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 10 πόρνες είχε πληρώσει για να πάνε μαζί του στο ξενοδοχείο όταν το υποβρύχιο του έπιασε στεριά και έδεσε στο ντόκο.

Ο Τράβις Ζέτελ ήταν κυβερνήτης υποβρυχίου στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ. Το υποβρύχιο που διοικούσε το «Μπρεμερτον» του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού, μόλις είχε πιάσει ντόκο στο λιμάνι Σαμπιτς στις Φιλιππίνες.

Ο Τράβις με το που έδεσε το υποβρύχιο , ήθελε να βγει σαν τρελός. Είχε σχέδια για το πώς θα περνούσε στη στεριά τις λίγες ώρες μέχρι να γίνει ο ανεφοδιασμός και να αποπλεύσει εκ νέου το υποβρύχιο του.

Φόρεσε την λευκή επίσημη στολή του χαιρέτησε το παρατεταγμένο πλήρωμα του και πάτησε στεριά. Θα πήγαινε σε ξενοδοχείο της πόλης παρέα με 10 γυναίκες τις οποίες είχε φροντίσει να πληρώσει από πριν.

Όμως κάποιος που γνώριζε τα σχέδια του, του στέρησε τη… χαρά. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αμερικάνικη Ναυτική ποινική εξεταστική υπηρεσία ήταν αρκετό για να πιάσουν τον κυβερνήτη μέσα στο ξενοδοχείο με τα εσώρουχα κάτω και 10 γυναίκες στο κρεβάτι του.

Το υποβρύχιο Μπρέμεντον είναι το παλαιότερο υποβρύχιο εν υπηρεσία των ΗΠΑ και παροπλίστηκε μόλις πριν από λίγους μήνες. Τελευταίος του κυβερνήτης ήταν ο ατακτούλης Τράβις, ο οποίος είναι παντρεμένος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.