search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Eurovivion 2019: «Κλείδωσε» το όνομα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (Video)

14.01.2019 09:46
Eurovivion 2019:  «Κλείδωσε» το όνομα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (Video) - Media

 

Νέο ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου θέλει μια ανατρεπτική συμμετοχή για την Ελλάδα στη Eurovivion 2019.

Την ώρα που η Τάμτα έχει ήδη κλείσει με την Κύπρο και τα σχέδια που ήθελαν την Έλενα Τσαγκρινού να εκπροσωπεί τη χώρα μας ναυάγησαν, μία καλλιτέχνις που κανείς δεν περίμενε αναμένεται να διαγωνιστεί για μια καλή θέση στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Πάμε με απευθείας ανάθεση. Είχε ακουστεί το όνομά της μεταξύ άλλων. Μιλάμε για την Ελληνοκαναδή Κατερίνα Ντούσκα, η οποία δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό. Είναι πολύ γνωστή στο εναλλακτικό κοινό. Την αποκαλούν ‘Ελληνίδα Winehouse’.

Οι πληροφορίες λένε ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η συμφωνία. Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτά της Μαριέττας Φαφούτη, της Κατερίνας Ντούσκα και της Έλενα που γνωρίσαμε απ’ τους Otherview. Για την Έλενα, έχει αντιρρήσεις η εταιρεία της. Στη Φαφούτη δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση. Κλειδώστε την Κατερίνα Ντούσκα».

Ποια είναι, όμως, η Κατερίνα;

Πάρτε μια μικρή γεύση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:33