13/12/2019 13:11:49

Με δύο απανωτά tweet διέγραψε Κουντουρά - Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος 

Με δύο απανωτά tweet διέγραψε Κουντουρά - Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος  - Media

 

Την απομάκρυνση και του Βασίλη Κόκκαλη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά.

Με δύο απανωτά tweet ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έκανε πράξη την δέσμευσή του, ότι δηλαδή θα διαγράψει τους βουλευτές του σε περίπτωση που στηρίζουν την κυβέρνηση με την ψήφο τους. 

Με δήλωσή της στο ΑΠΕ η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  είπε: «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον». 

Από τη μεριά του ο Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως στηρίζει την κυβέρνηση γιατί «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της». 

Το tweet της διαγραφής της Έλενας Κουντουρά 

Το tweet της διαγραφής του Βασίλη Κόκκαλη 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.