search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Με δύο απανωτά tweet διέγραψε Κουντουρά – Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος 

14.01.2019 09:59
Με δύο απανωτά tweet διέγραψε Κουντουρά - Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος  - Media

 

Την απομάκρυνση και του Βασίλη Κόκκαλη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά.

Με δύο απανωτά tweet ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έκανε πράξη την δέσμευσή του, ότι δηλαδή θα διαγράψει τους βουλευτές του σε περίπτωση που στηρίζουν την κυβέρνηση με την ψήφο τους. 

Με δήλωσή της στο ΑΠΕ η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  είπε: «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον». 

Από τη μεριά του ο Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως στηρίζει την κυβέρνηση γιατί «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της». 

Το tweet της διαγραφής της Έλενας Κουντουρά 

Το tweet της διαγραφής του Βασίλη Κόκκαλη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13