search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:02
MENU CLOSE

Έρευνα για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό διέταξε το υπ. Δικαιοσύνης

14.01.2019 14:27
Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκε κρούσμα στις φυλακές Κορυδαλλού - Media
 
Πειθαρχική και ποινική έρευνα για τη δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου, Άλμπερτ Μπάκο, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται σε εξέλιξη με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.
 
Παράλληλα, με εντολή του κ. Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου .
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Δολοφονική επίθεση δέχτηκε σήμερα το πρωί στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι ο Αλβανός κρατούμενος Α.Β. από δύο συγκρατούμενούς του.
 
Το θύμα, όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα. Το θύμα είχε καταδικαστεί επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου.
 
Το συμβάν διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά, ενώ μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Ι, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01