search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Η Πατρίτσια Κάας στο Ποντίκι ART

27.01.2010 22:39
Η Πατρίτσια Κάας στο Ποντίκι ART - Media

Μην χάστετε στο πολιτιστικό ένθετο Ποντίκι ART, που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα μαζί με το “Π”, τη συνέντευξη της γνωστής γαλλίδας τραγουδίστριας Πατρίτσια Κάας που μιλάει για όλους και για όλα. Αναφερόμενη στην Γιουροβίζιον η Πατρίτσια Καας τονίζει μεταξύ άλλων ότι : «Η συμμετοχή μου λειτούργησε θετικά, περισσότερο ο σεβασμός και το κουράγιο μιας γυναίκας που είχε ήδη καριέρα αλλά θέλησε να συμμετάσχει. Για μένα ήταν πρόκληση. Και τόλμη».

Μην χάστετε αύριο Πέμπτη στο Ποντίκι ART, που κυκλοφορεί μαζί με το “Π”, τη συνέντευξη της γνωστής γαλλίδας τραγουδίστριας Πατρίτσια Κάας: «Η συμμετοχή μου στη Γιουροβίζιον λειτούργησε θετικά, περισσότερο ο σεβασμός και το κουράγιο μιας γυναίκας που είχε ήδη καριέρα αλλά θέλησε να συμμετάσχει. Για μένα ήταν πρόκληση. Και τόλμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03