search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη: Ως το βράδυ θέλω απάντηση

14.01.2019 15:52
Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη: Ως το βράδυ θέλω απάντηση - Media
 
Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη από τον οποίο, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να του απαντήσει έως το βράδυ απόψε, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του σχετικά με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θεοδωράκης διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.
 
Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς –κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο κ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:15