search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» υπουργού κατά της Ζιζέλ: Είναι κακή Βραζιλιάνα

14.01.2019 17:32
«Κεραυνοί» υπουργού κατά της Ζιζέλ: Είναι κακή Βραζιλιάνα - Media

 

Την οργή της εξέφραση η υπουργούς Γεωργίας της Βραζιλίας κατά του διάσημου μοντέλου, χαρακτηρίζοντάς την «κακή Βραζιλιάνα» γιατί καταστρέφει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό με τις δηλώσεις της για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η υπουργός Τερέζα Κριστίνα Ντίας απάντησε σε ερώτηση για τα προβλήματα «δημοσίων σχέσεων» που προέκυψαν από δηλώσεις του σούπερ μόντελ κατά της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης. Το μοντέλο κατηγορεί την κυβέρνηση της Βραζιλίας ότι περιορίζει την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπουργός είπε: «Είναι παράλογο αυτό που κάνουν στην εικόνα της Βραζιλίας. Για κάποιον λόγο βγαίνουν και σκιαγραφούν μία κατάσταση που δεν είναι αληθινή. Συγγνώμη Ζιζέλ, θα έπρεπε να είναι πρέσβειρα και να λες ότι η χώρα σου πρωτοστατεί στην προστασία του περιβάλλοντος, όχι να επικρίνεις τη Βραζιλία χωρίς να γνωρίζεις τα γεγονότα».

Μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξή της, η Ντίας έγραψε στο Twitter: «Είπα ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν θα μπορούσε να είναι πρέσβειρα για τη Βραζιλία για να δείξει ότι μπορούμε να έχουμε αγροτική παραγωγή ενώ προστατεύουμε το περιβάλλον. Το μοντέλο θα λάβει σύντομα πρόσκλησή μας».

Ωστόσο, ο Guardian θεωρεί ότι είναι απίθανο η 38χρονη να δεχθεί να αναλάβει τέτοιο ρόλο για λογαριασμό της κυβέρνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09