search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02
MENU CLOSE

Απίστευτοι Ιταλοί: Κάνουν αποπαγοποίηση σε αεροπλάνο της Ryanair με κουβάδες ζεστό νερό! (Video)

14.01.2019 17:59
Απίστευτοι Ιταλοί: Κάνουν αποπαγοποίηση σε αεροπλάνο της Ryanair με κουβάδες ζεστό νερό! (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφει βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ιταλός πολιτικός. Η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου του Μπρίντεζι επιχείρησε αποπαγοποίηση σε αεροπλάνο της Ryanair με… κουβάδες νερό!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ιταλός πολιτικός Mauro D’Attis, υπάλληλοι του αεροδρομίου φαίνονται να μεταφέρουν κουβάδες με ζεστό νερό, το οποίο στη συνέχεια εκτοξεύουν σε φτερό σταθμευμένου αεροπλάνου της Ryanair από μία σκάλα.

«Ντροπή», ήταν το σχόλιο του Ιταλού πολιτικού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent που επικαλείται τη Sun, οι κανονισμοί επιτρέπουν αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο αποπαγοποίησης όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι στους 0 βαθμούς.

«Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ενήμερος και ικανοποιημένος. Η διαδικασία έγινε για να απομακρυνθεί λίγα υπολείμματα χιονιού. Επρόκειτο για μια απολύτως ασφαλή διαδικασία», σχολίασαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου.

Πάντως, η ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στέλνει ερευνητές της στο Μπρίντεζι για να εξετάσουν τι πραγματικά συνέβη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00