search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38
MENU CLOSE

Ο Χιου Γκραντ προσφεύγει στο Twitter για να βρει… έναν κλέφτη

14.01.2019 19:29
Ο Χιου Γκραντ προσφεύγει στο Twitter για να βρει... έναν κλέφτη - Media
 
Ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα προκειμένου να απευθύνει έκκληση για την επιστροφή ενός σεναρίου, που έχασε όταν κακοποιοί διέρρηξαν το αυτοκίνητό του.
 
Ο πρωταγωνιστής ανέφερε με μήνυμά του στο Twitter ότι το σακίδιό του εκλάπη από το όχημα χθες το βράδυ και το ιατρικό αρχείο των παιδιών του λείπει επίσης.
 
«Αν και είναι απίθανο κάποιος να γνωρίζει ποιος διέρρηξε το αυτοκίνητό μου απόψε και μου έκλεψε το σακίδιο, σας παρακαλώ προσπαθήστε να τον πείσετε τουλάχιστον να επιστρέψει το σενάριό μου» έγραψε ο Γκραντ στους 335.000 followers του.
 
«Σημειώσεις και ιδέες πολλών εβδομάδων», πρόσθεσε ο ίδιος χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το κλεμμένο έγγραφο, ενώ ζήτησε τα αντικείμενα να παραδοθούν στην εταιρεία Coach Films στο δυτικό Λονδίνο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38