search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20
MENU CLOSE

«Έσπασε» τα δοκάρια, αλλά ξέσπασε και στον ΠΑΣ η ΑΕΚ

14.01.2019 19:43
«Έσπασε» τα δοκάρια, αλλά ξέσπασε και στον ΠΑΣ η ΑΕΚ - Media

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τη δοκιμασία στους Ζωσιμάδες η Ένωση. Στο καλύτερο της παιχνίδι τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ πέτυχε τέσσερα τέρματα σε ένα ημίχρονο, είχε τρία δοκάρια και πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιάννινα, διαλύοντας τον τοπικό ΠΑΣ με 4-0.

Τα φώτα ήταν στραμμένα στον Τάσο Μπακασέτα που επέστρεψε στα πλάνα του Ουζουνίδη και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης (ευστόχησε δύο λεπτά αργότερα ο Μάνταλος) ενώ βρήκε και ο ίδιος δίχτυα δύο φορές (στο 45’ και στο 48’), με τον ίδιο τρόπο. Με κεφαλιά!

Νωρίτερα, στο 21’ ο Μιχαήλ είχε ήδη βάλει δύσκολα στην ομάδα του, αφού με αυτογκόλ έκανε άθελά του το 2-0 για την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα είδε τη τύχη να της γυρνάει τη πλάτη τρεις φορές, με τα σουτ των Λιβάγια, Μπακασέτα και Χουλτ να σταματούν στο δοκάρι του Βελλίδη.

Η ομάδα του Ουζουνίδη «έριξε στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Κι αυτό, γιατί το σουτ του Νικολιά σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάρκα, ενώ ο γκολκίπερ της Ένωσης κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, νικώντας και τον Αθανασιάδη από τα 11 βήματα, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Τσιγκρίνσκι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20