15/11/2019 13:39:38

Το Ποτάμι: Εκτός Κ.Ο. Δανέλλης - Για τις Πρέσπες η απόφασή μας δεν αλλάζει

Το Ποτάμι: Εκτός Κ.Ο. Δανέλλης - Για τις Πρέσπες η απόφασή μας δεν αλλάζει - Media

 

Εκτός Κ.Ο. ο Βουλευτής του Ποταμιού  ο Σπύρος Δανέλλης  ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Τσιόρδας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο Βουλευτής συναντήθηκε  εχθές το βράδυ με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον οποίο ξεκαθάρισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Λίγο μετά τις 11:45 ελήφθη επίσημα απο την ΚΟ του Ποταμιού η απόφαση να τεθεί ο Δανέλλης εκτός Ποταμιού. 

Ο κ. Θεοδωράκης είχε ζητήσει  να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο βουλευτής πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ.Τσιόρδας  επισήμανε ότι είναι απόφαση του συνεδρίου του Ποταμιού και της Κ.Ο. ότι «Το Ποτάμι» θα μείνει στην αντιπολίτευση και δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η στάση του κ. Δανέλλη είναι αντίθετη προς αυτές τις αποφάσεις υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Ως προς τη θέση του  Ποταμιού  για τη συμφωνία των Πρεσπών  ο κ.  Τσιόρδας τόνισε ότι η θέση του Ποταμιού δεν αλλάζει  αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το πολιτικό περιβάλλον πάνω στο οποίο γίνεται η συζήτηση και συνέστησε υπομονή  για τη διευκρίνηση του πώς θα συνδυαστούν αυτά τα δύο θέματα .  Προηγουμένως  χαρακτήρισε ευτελιστική  για τη πολιτική, τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη  και αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ Τσιόρδας,  συγκροτείται πλέον από βουλευτές που προέρχονται από εδώ και από εκεί χωρίς να έχει λαϊκή νομιμοποίηση καθώς  η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είχε ανακοινωθεί προεκλογικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.