search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Πήγε στα «επείγοντα» επειδή είχε μέσα του μια γυάλινη ράβδο 26 εκατοστών (Photos)

15.01.2019 08:32
Πήγε στα «επείγοντα» επειδή είχε μέσα του μια γυάλινη ράβδο 26 εκατοστών (Photos) - Media

 

Οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης Χανγκζου στην Κίνα, που είχαν βάρδια το βράδυ της πρωτοχρονιάς προσδοκούσαν ότι η νύχτα της εφημερίας τους θα κυλήσει ήρεμα. Μέχρι που κάποια στιγμή λίγο πριν το ξημέρωμα ένας άνδρας που πήγε μόνος του στα «επείγοντα» τους είπε ότι έχει έναν πόνο στα έντερα του, ο οποίος διαρκώς γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Οι γιατροί βαριεστημένοι και σίγουροι ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό, εξέτασαν τον άνδρα αλλά τότε συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Αφού του έκαναν ακτινογραφίες διαπίστωσαν ότι μέσα στα έντερα του είχε σφηνωθεί μια ράβδος μήκους 26 εκατοστών. «Ήθελα να ξύσω την πλάτη μου» τους είπε κατακκόκινος από την ντροπή του ο άνδρας «και πρέπει να γλύστρισε και να μπήκε μέσα μου» συνέχισε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Αμέσως κλήθηκε χειρουργείο και μέσα σε 30 λεπτά ο άνδρας είχε μπει μέσα και είχε ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης της ράβδου. Οι γιατροί όταν την αφαίρεσαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γυάλινη ράβδο μήκους 26 εκατοστών και πλάτους 5 εκατοστών. Η ράβδος είχε κολλήσει στο σιγμοειδές κόλον στο παχύ έντερο κοντά στον ορθό.

Ο χειρουργός κ. Μπάο είπε ότι ο ασθενής ήταν τυχερός επειδή δεν έσπασε μέσα του για να τον κόψει και να του προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:37