06/08/2020 04:38:55

Πήγε στα «επείγοντα» επειδή είχε μέσα του μια γυάλινη ράβδο 26 εκατοστών (Photos)

Πήγε στα «επείγοντα» επειδή είχε μέσα του μια γυάλινη ράβδο 26 εκατοστών (Photos) - Media

 

Οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης Χανγκζου στην Κίνα, που είχαν βάρδια το βράδυ της πρωτοχρονιάς προσδοκούσαν ότι η νύχτα της εφημερίας τους θα κυλήσει ήρεμα. Μέχρι που κάποια στιγμή λίγο πριν το ξημέρωμα ένας άνδρας που πήγε μόνος του στα «επείγοντα» τους είπε ότι έχει έναν πόνο στα έντερα του, ο οποίος διαρκώς γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Οι γιατροί βαριεστημένοι και σίγουροι ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό, εξέτασαν τον άνδρα αλλά τότε συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Αφού του έκαναν ακτινογραφίες διαπίστωσαν ότι μέσα στα έντερα του είχε σφηνωθεί μια ράβδος μήκους 26 εκατοστών. «Ήθελα να ξύσω την πλάτη μου» τους είπε κατακκόκινος από την ντροπή του ο άνδρας «και πρέπει να γλύστρισε και να μπήκε μέσα μου» συνέχισε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Αμέσως κλήθηκε χειρουργείο και μέσα σε 30 λεπτά ο άνδρας είχε μπει μέσα και είχε ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης της ράβδου. Οι γιατροί όταν την αφαίρεσαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γυάλινη ράβδο μήκους 26 εκατοστών και πλάτους 5 εκατοστών. Η ράβδος είχε κολλήσει στο σιγμοειδές κόλον στο παχύ έντερο κοντά στον ορθό.

Ο χειρουργός κ. Μπάο είπε ότι ο ασθενής ήταν τυχερός επειδή δεν έσπασε μέσα του για να τον κόψει και να του προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.