search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:12
MENU CLOSE

Τελετή παράδοσης- παραλαβής στο Άμυνας: «Μένω στην πολιτική για την Μακεδονία μας», είπε ο Καμμένος

15.01.2019 10:17
4682880.jpg

 

Συγκινήθηκε και δάκρυσε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, κάλεσε την Τουρκία να δημιουργήσει με την Ελλάδα μία σχέση ειρήνης.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος έκανε τον δικό του απολογισμό στην παράδοση των καθηκόντων του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε να προχωρήσει σε ένα ακόμα σόου πριν αποχωρήσει. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε σχεδόν δακρυσμένος και υποστήριξε πως θα εγκατέλειπε την πολιτική, αλλά τελικά θα παραμείνει για να μην ξεπουλήσουν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς ομιλίας του, έκανε παύση για να δείξει την συγκίνησή του. Δακρυσμένος είπε πως μετά από 25 χρόνια στην πολιτική, είχε αποφασίσει σήμερα να ανακοινώσει πως θα την εγκατέλειπε, ωστόσο μένει γιατί η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την «Μακεδονία μας»!

Τη δήλωση αυτή την έκανε βέβαια λίγες μονο ώρες μετά από την τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR όπου εξηγούσε πως δεν διέγραψε όλους τους αντάρτες βουλευτές για να μην χάσει το κόμμα και να παραμείνει στη Βουλή, άρα το να εγκαταλείψει την πολιτική, όπως είπε σήμερα δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του.

Πάντως, ήθελε ως φαίνεται να αφήσει το στίγμα του μέχρι την τελευταία ώρα ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος: Μαχητικά αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 πέταξαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου (Πεντάγωνο) και πετούσαν πάνω από την Αθήνα την ώρα που παρέδιδε την καρέκλα του υπουργείου του, αποδίδοντάς του τιμές!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έρχεται να… κλείσει – αν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη ακόμα – τον… τριήμερο αποχαιρετισμό του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο που με νύχια και με δόντια κράτησε για τέσσερα σχεδόν χρόνια: Ξεκίνησε με την Θεία Κοινωνία στη Μητρόπολη, την πτήση στα Ίμια, αφού είχε ανακοινώσει την παραίτησή του και ολοκληρώθηκε με την… φαντασμαγορική τελετή και την πτήση του ζεύγους των Mirage σήμερα το πρωί, την ώρα που παρέδιδε την θέση του στον ναύαρχο Αποστολάκη.

Επρόκειτο για δύο αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Επίσημα την εντολή να πετάξουν τα μαχητικά έδωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η πτήση των δύο μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του Πάνου Καμμένου είχε προγραμματιστεί από το βράδυ της Δευτέρας…

Όσο για το κόστος της πτήσης των δύο μαχητικών αεροσκαφών που αποχαιρέτησαν τον Πάνο Καμμένο; Ανυπολόγιστο προς το παρόν, καθώς δεν είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί πώς και πόσο κοστολογείται μια τέτοια ενέργεια – σίγουρα πάντως ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:11