search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Βούτση με τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ – Χτυπούσαν ρυθμικά τα χέρια τους στα έδρανα (Video)

15.01.2019 12:50
4683079.jpg

 

«Εκτός εαυτού» βγήκαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όταν ζήτησε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Η απόφαση του προέδρου της Βουλής να δώσει τον λόγο στον πρωθυπουργό φαίνεται ότι εξόργισε τα στελέχη της Φώφης Γεννηματά που με ένταση και φωνές δεν άφηναν τον πρωθυπουργό να μιλήσει.

Μάταια ο Νίκος Βούτσης προσπαθούσε να επαναφέρει στην τάξη την Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία με πρωτόγνωρη ένταση διαμαρτυρόταν για το γεγονός ότι δεν θα ανέβαινε άμεσα στο βήμα της Ολομέλειας η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Για ένα χρονικό διάστημα οι βουλευτές της ΔΗΣΥ χτυπούσαν ρυθμικά τα χέρια τους στα έδρανα, προκαλώντας την «έκρηξη» του Νίκου Βούτση.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανακάλεσε στην τάξη της βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενώ λίγες στιγμές αργότερα έφτασε μάλιστα στο σημείο να προειδοποιήσει την Εύη Χριστοφιλοπούλου ότι θα την αποβάλλει από την αίθουσα.

Αφού ολοκλήρωσαν το ολιγόλεπτο «τετ α τετ» Τσίπρα και Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας η Φώφη Γεννηματά η οποία πέταξε τα «βέλη» της πρός την πλευρά του προέδρου της Βουλής.

«Τα καταφέρατε και πάλι κύριε Βούτση να διαλύσετε την Ολομέλεια. Προσπαθείτε απεγνωσμένα να πείσετε τον λαό ότι υπάρχουν μόνο δύο κόμματα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά στην έναρξη της ομιλίας της.

Επιτέθηκε μάλιστα και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «και ο πρωθυπουργός, αφού έκανε το θέατρο που ήθελε να κάνει αποχώρησε» ενώ αναρωτήθηκε αν υπάρχουν όρια στη γελοιοποίηση. «Πιστεύω όχι κ. Τσίπρα και πιστεύω ότι με ακούτε από την ασφάλεια του γραφείου σας» είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24